ВИДЕО: Dongfeng M4 - лукс за 7 човека за около 50 хил. лв.?

  • Галерия с 25 снимки. Галерия с 25 снимки.

09 Feb 2024

Пълното име на автомобила е Dongfeng M4 Yacht Forthing. Дълго е, но пък и колата не е малка. Няма динамиката на M4-ката на BMW, но пък предлага с три седалки повече от нея, както и много повече пространство за седящите на втория ред. 

Втория от трите, като дори там разполагате с подгрев, вентилация, салонът е кожен, седалките са електрически. Но изброяването на удобствата не може да предаде учудването, което екипа ни изпита. Учудване за качество. Окей, колата не е Rolls-Royce, но струва колкото опцията за специално двуцветно изпълнение на британската лимузина…

И, докато преди десетина години китайците предлагаха спорни по удачност коли с ниско ниво на сигурност, то днес много от техните марки чукват по 5 звезди. Dongfeng M4 Yacht Forthing идва серийно с приличен списък с електронни асистенти, а нивата на оборудване са… едно – с всичко. 

Или поне с всичко за модела, което е доста. Наистина, трудно ни е да се сетим за друга просторна семейна кола със 7 места и толкова „серийни опции“, на такава цена. Но, относно условията, най-добре да кликнете на изображението горе и да разгледате сайта на chinamotor.bg. А относно нашите впечатления, гледайте видеото.

Лукс от Китай!