ВИДЕО: Kомпромис или предимство e да караш такси на ток?

  • Галерия с 11 снимки. Галерия с 11 снимки.

04 Apr 2024

 

Допълнение: Току-що разбрахме ужасяващата новина, че Краси Кирилов (шофьорът от видеото) ни е напуснал внезапно преди броени часове...Краси бе едва на 51, енергичен, готин и добър човек с непоколебим поглед към бъдещето. Винаги усмихнат и добронамерен! Светъл път, Краси!

В канала сме ви представяли много електрически коли, но ни беше любопитно да научим как едно EV се представя при по-дълъг период на експлоатация, при ежедневно каране, предимно в градски условия. Затова се свързахме с Yellow, най-голямата компания за таксиметрови услуги в България, която отскоро разполага и с над 30 броя от най-новото поколение KIA Niro EV, за да разберем от първа ръка. 

Разговаряхме с Краси Кирилов за предимствата на електрическото придвижване. За първоначалните му притеснения, за това как, кога и къде зарежда колата. За реалния му пробег, за удобствата на неговата Kia Niro EV. Научихме интересни неща от кухнята на таксиметровата професия. Вярваме, че ще ви бъде интересно и на вас.

А относно самата компания Yellow, която вече е на четвърт век, може да кликнете тук горе. В сайта им (кликнете тук или на картинката горе) ще разберете как да ползвате услугите им по-най-удобния начин, а също пък какви са възможностите за кариери. Също така, Yellow предоставя автомобили на лизинг на таксиметрови водачи, така че всички, които се интересуват от условията, могат да заповядат в офиса на компанията.

Лукс от Китай!