ВИДЕО: Alfa Romeo Giullia Quadrifoglio и M3 Comp. Внос от САЩ и Канада

  • Галерия с 16 снимки. Галерия с 16 снимки.

01 May 2024

В новото ни видео с Цецо от North Auto ви представяме два много динамични автомобила, но с различен характер. Единият е темпераментен италианец, или по-точно италианка, Alfa Romeo Giullia Quadrifoglio, а другият е още по-добре познат у нас – BMW M30 F80.

Alfa-та е истинска екзотика, с двигател на Ferrari, макар че последните отричат да е така, с над 500 коня и много карбон. Петър, бивш притежател на 3 броя BMW M5 (E34, E39 и Е60) и търговец на маркови часовници (Хронотека), я е харесал на обява, „крадена и намерена“, а Цецо се е погрижил да я купи за него и достави от Канада. 

Сашо пък, фен на BMW, какъвто е и Петър всъщност, и собственик на сервиз (БМС Моторс), е предпочел да вземе ударена кола, която да си оправи сам. Оказва се, че ремонтът не е излязъл евтино и цената е доближила тази на M3 без инциденти. Въпреки това Сашо е доволен и споделя мнения и впечатления във видеото. 

Ако и вие си търсите кола, със сигурност е добра идея да кликнете тук горе и да се запознаете с работата на North Auto. Ние се радваме, че са ни партньори и сме убедени в тяхната компетентност и коректност, която вече се доказа и във времето.

Лукс от Китай!